Wij zijn Christine en Michael, twee wijnliefhebbers waarmee het allemaal wat uit de hand is gelopen. Een vakantie in Toscane is waar de passie ooit begonnen is. Vele jaren en mooie momenten later, zijn we de fiere eigenaars van een wijnbar én een wijnwinkel.

In november 2021 hebben we in het centrum van Mechelen wijnbar The Neck geopend, een verborgen parel waar we zeer trots op zijn.

Sinds 1 januari 2023, hebben we Welwijn van Piet en Marie-Sofie overgenomen en omgedoopt tot The Bottle. Een mooie kans die we niet konden laten passeren, onze garage thuis werd qua stock immers wat klein. ;-) In één klap kregen zowel The Bottle als The Neck er een heleboel wijnreferenties bij. De synergie tussen beide kan niet completer zijn. Wanneer je een leuke wijn gedronken hebt bij The Neck, kun je hem makkelijk kopen of bestellen via The Bottle om er ook thuis van te genieten. En als je graag wat wijnen van The Bottle wilt uitproberen vooraleer je ze koopt, kun je een avondje komen genieten in The Neck.

The Bottle is een boetiek wijnwinkel met wijnen van over heel de wereld. Zowel atypisch als typisch, van conventioneel tot natuur en voor elk budget. Het is niet enkel een webshop, we zijn ook open op zaterdag van 12u-18u.

Tot gauw bij The Bottle of bij The Neck.

Cheers!

Christine & Michael

 

The Bottle

Egide Walschaertsstraat 22G (eerste verdieping)

2800 Mechelen

Zaterdag open van 12u-18u

 

The Neck

Begijnenstraat 23

2800 Mechelen

Donderdag - Zaterdag open van 17u-00u (reserveren mogelijk)

Alle info: theneck.be

 

Beide locaties zijn af te huren voor events. Mail ons voor een offerte op maat.