- Als een wijn niet in voorraad is, verdwijnt hij vanzelf uit de webshop. Contacteer ons indien je wijn er niet tussen staat en dan bekijken we of hij snel terug beschikbaar zal zijn.

- Uw bestelling in de winkel afhalen, is mogelijk op zaterdag van 12u-18u. Wij laten u weten wanneer uw bestelling klaar staat.

- Standaard houden wij bestellingen voor ophaling 1 maand beschikbaar. Indien de klant verhinderd is om deze binnen de termijn van 1 maand op te halen, dan vragen wij om ons hieromtrent te verwittigen. Wanneer de bestelling na 1 maand zonder verwittiging nog niet is opgehaald, wordt deze terug opgenomen in de stock zonder teruggave van de betaling.

- Levering mogelijk aan 15€ per bestelling, gratis levering mogelijk vanaf 180€. Een handtekening bij ontvangst is vereist.

- Standaard leveren wij binnen 5 werkdagen. Indien deze leveringstermijn, voor welke reden dan ook, niet haalbaar is, brengen wij u op de hoogte

- Afbeeldingen dienen puur voor visualisatie. Informatie op de afbeeldingen van flessen, zoals jaargang, zijn niet representatief voor aangekochte producten. 

- Jaargangen worden meestal niet vermeld. Indien u zeker wilt zijn van een specifiek jaargang, neem dan contact met ons op.

- The Bottle of Spectrum BV kan niet worden verantwoordelijk gesteld voor beschadiging van aangekochte producten veroorzaakt door een externe leveringsdienst od door de klant. Indien u beschadiging heeft, kan u foto's ervan doorsturen naar ons direct na ontvangst en dan zullen wij dit voor u onderhandelen met de desbetreffende externe partij. 

- In het zeldzaam geval dat een aangekocht product toch niet meer in voorraad is, nemen wij contact met u op om de verschillende opties te overlopen.

- Voor horeca, groothandel of andere bedrijfsklanten geldt er een betaaltermijn van 14 dagen factuurdatum. Bij niet tijdige betaling wordt er een forfaitaire schadevergoeding van 50€ ex btw gerekend. Ook wordt er een nalatigheidsinterest van 1% per begonnen maand gerekend met een minimum van 50€ ex btw.