Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Anarchy - Furious Muse

Anarchy - Furious Muse

€85,00
op voorraad
Exclusieve wijn van Anarchy die mondjesmaat beschikbaar is. Een krachtige, fruitige en kruidige stijl uit Californië. Absoluut top!
1-5 werkdagen
Wineshop.
  • Stuur ons een mail indien je vragen hebt
  • Levering aan 15€ per bestelling
    Gratis levering vanaf 180€
  • Bestelling afhalen bij The Bottle
    Zaterdag van 12u-18u
  • Een feestje bij The Neck?
    Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beschrijving

Anarchy - Furious Muse

Wijn: Volle en krachtige wijn. Een wijn uit Californië met aardbeien, bessen en peper. De structuur bevat zachte tannines die fluweelzacht worden door onder andere het fruit en de houtopvoeding. De wijnmaker is Christian Tietje en deze wijn is zijn visie van hoe een mannelijke wereld beïnvloed wordt door het goddelijke vrouwelijke. De structuur en de krachtige basis van de Cabernet Sauvignon (mannelijk) wordt verzacht door het elegante, rijkelijke van de Syrah (vrouwelijke). Petite Sirah wordt toegevoegd voor extra lagen van fruittoetsen en het fluwelen mondgevoel 

Druif: 40% Cabernet Sauvignon, 40% Syrah & 20% Petite Sirah

Regio: USA, Californië, Paso Robles

Opvoeding: 100% op Franse eiken vaten (265 liter) waarvan 60% nieuw

Duurzaamheid: Bio

Pairing: gegrild, romantische BBQ, kruidige en stevige gerechten

Wijnhuis: Anarchy: Als student heeft Christian Tietje met enkele medestudenten (waaronder Susan A. Mahler) Four Vines opgericht waar ze garage wines maakten. Dit had een enorm succes waardoor het niet meer te combineren was met hun studies. Ze hebben Four Vines verkocht en na hun studies hebben Christian en Susan Cypher opgericht. Later is Christian daar vertrokken en sindsdien doet hij met Anarchy volledig zijn ding. En dat is krachtige, volle wijnen maken met een hoog punk-gehalte en anarchie. Na Four Vines en Cypher zit hij met Anarchy ongetwijfeld op een hoogtepunt!