Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Domaine Méa - Sig'nature

Domaine Méa - Sig'nature

€48,00
op voorraad
Deze champagne 1er cru van 90% Pinot Noir en 10% Chardonnay, met zéro dosage (Brut Nature) en rijping sur lattes gedurende 4 jaar, is uitsluitend afkomstig uit het Zuiden van Montagne de Reims.
1-5 werkdagen
Wineshop.
  • Stuur ons een mail indien je vragen hebt
  • Levering aan 15€ per bestelling
    Gratis levering vanaf 180€
  • Bestelling afhalen bij The Bottle
    Zaterdag van 12u-18u
  • Een feestje bij The Neck?
    Vraag vrijblijvend een offerte aan
Beschrijving

Domaine Méa - Sig'nature

Wijn: Brut Nature gekenmerkt door een mooie structuur dankzij de hoofdrol van Pinot Noir, zéro dosage en de rijping sur lattes gedurende 4 jaar. Deze Champagne 1er cru is uitsluitend afkomstig uit het Zuiden van Montagne de Reims.

Druif: 90% Pinot Noir,10% Chardonnay

Regio: Frankrijk, Reims

Opvoeding: 4 jaar sur lattes

Duurzaamheid: Conventioneel

Pairing: apéritief, fijne vleeswaren, sushi, zeevruchten

Wijnhuis: Domaine Méa: Een familiewijngaard: 27 percelen uit 5 Grand Cru en Premier Cru dorpen op de Montagne de Reims. Hun motto is het mengen van de diversiteit van hun terroirs, waarbij ze de kracht van hun Pinot Noirs en de frisheid van hun Chardonnays benadrukken. De wijngaarden van het domein liggen in het Zuidwestelijke deel van de Montagne de Reims, in de dorpen Louvois & Bouzy (Grand Cru) en Tauxières-Mutry (Premier Cru). De liefde besliste anders, want Guy trouwde met een vrouw uit het noorden van de Montagne de Reims: Ludes, op 7 km van Louvois. Uit deze verbintenis kwam het Huis Guy Méa voort met nieuwe grote terroirs: Ludes, Chigny les Roses en Montbré (Premiers Crus).